Miért a NAP?

Egy termék eladhatósága mindig a csomagolásban rejlik. Ezért vagyunk elhivatottak a kreatív, figyelemfelkeltő és minőségi címkék, dobozok, kartonok gyártása mellett. Amennyire lényeges és fontos az eladhatóság, annyira számít az elégedettség is. Ehhez kínálunk kiváló színvonalú, pontos és megbízható együttműködést.

Cégünk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a nyomdaipari technológiák terén. Ezen széleskörű technológiák segítségével csapatunk képes megfelelni az elvárásoknak, hogy minden nemű termék helytálljon a piaci elvárásoknak.

Grafikai stúdiónk különböző felülnemesítési eljárások segítségével egyedi csomagolással látja el az adott terméket. Adott elképzelés esetén nyomdakész grafikát készítünk.

A teljes mennyiség megrendelése előtt Ügyfeleinknek lehetőségük van próbanyomtatást igényelni, amellyel ellenőrizhetővé válik a csomagolás végső minősége. Kartonok esetén lehetőség van prototípus készítésre, amelyen ellenőrizhető a ragasztandó felületek illeszkedése és a megfelelő zárhatóság.

Rólunk

Cégünk, a NAP Nyomda 1996-ban alakult, csomagolóanyag-ipari kereskedelmi cégként. 2006-tól a megváltozott piaci igények hatására az első digitális nyomdagép megvásárlásával fokozatosan alakult át öntapadó címkéket és fóliákat gyártó vállalattá.

A digitális nyomtatás könnyedén veszi a piac kihívásait, és gazdaságossá teszi a kis- és közepes mennyiségek gyártását is. Ezért tudjuk Önnek a csomagolóanyag ellátásával kapcsolatosan a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.

Célunk, hogy üzletfeleinkkel hosszútávú és kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot alakíthassunk ki. Ügyfeleink elsősorban olyan vállalatok, melyek széles termékválasztékkal rendelkeznek, fontos számukra a kiváló minőség, kis- és közepes tételekben gyártanak, valamint csomagolásaikat és így egyben termékeiket szeretnék különleges megjelenéssel felruházni.

Nagy tapasztalattal rendelkező, fiatal, dinamikus csapatunk segíti ügyfeleinket abban, hogy az elképzeléseik a legjobb minőségben és legrövidebb határidővel valósuljanak meg. A szakmai tudás és a modern technikai háttér az, amivel biztosítjuk, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.

A lehető legmagasabb szinten szeretnénk megfelelni a vevői igényeknek és elvárásoknak. Ennek érdekében az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével elköteleztük magunkat termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos javítására és fejlesztésére.

Galéria

Kapcsolat

Amennyiben üzenetet szeretnél küldeni nekünk, használd az itt található gyors e-mail küldő formát.

Kapcsolat

A küldés sikeres volt. Köszönjük szépen, hogy felvette velünk a kapcsolatot.