Tisztelt érdeklődő!
ÜDVÖZLI ÖNT A

NAP

DIGITÁLIS CÍMKENYOMDA

Gyors és költséghatékony megoldást keres termékeinek csomagolására?

Ha belegondolunk, egy termék felhasználóhoz való eljuttatásában a legfontosabb lépés a csomagolás. Lehet bármilyen minőségű az adott élelmiszer, kozmetika vagy tisztítószer, ha a csomagolás nem tükrözi a minőséget, felhasználhatóságot, a megjelenés nem kelti fel a felhasználó figyelmét, akkor a temék csak nehezen hirdethető illetve eladható.

Mi ebben kreatív, flexibilis és költséghatékony megoldást kínálunk. Öntapadó alapanyagok, kartonok széles választékára szinte korlátlanul nyomtathatunk, felületnemesíthetünk s mindezt gyorsan, kitűnő minőségben, szállítással együtt.

Meglévő grafika esetén akár 2-3 munkanap alatt kész és kézbesíthető a címke vagy doboz.

Új (vagy módosított) grafika esetén, optimális körülmények között akár 7 munkanap alatt is elkészülhet egy teljesen egyedi, felületnemesített, figyelem-vonzó, marketingbarát címke vagy karton csomagolás.

Rólunk

 

Cégünk, a NAP Nyomda 1996-ban alakult, csomagolóanyag-ipari kereskedelmi cégként. 2006-tól a megváltozott piaci igények hatására az első digitális nyomdagép megvásárlásával fokozatosan alakult át öntapadó címkéket és fóliákat gyártó vállalattá.
A digitális nyomtatás könnyedén veszi a piac kihívásait, és gazdaságossá teszi a kis- és közepes mennyiségek gyártását is. Ezért tudjuk Önnek a csomagolóanyag ellátásával kapcsolatosan a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.
Célunk, hogy üzletfeleinkkel hosszútávú és kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot alakíthassunk ki. Ügyfeleink elsősorban olyan vállalatok, melyek széles termékválasztékkal rendelkeznek, fontos számukra a kiváló minőség, kis- és közepes tételekben gyártanak, és gyakran használnak változó adatokat termékeik megjelölésében.
Nagy tapasztalattal rendelkező, fiatal, dinamikus csapatunk segíti ügyfeleinket abban, hogy az elképzeléseik a legjobb minőségben és legrövidebb határidővel valósuljanak meg. A szakmai tudás és a modern technikai háttér az amivel biztosítjuk, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.
A lehető legmagasabb szinten szeretnénk megfelelni a vevői igényeknek és elvárásoknak. Ennek érdekében az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével elköteleztük magunkat termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos javítására és fejlesztésére.

Termékeink

Borcímkék és
díszdobozok

Élelmiszeripari
címkék és dobozok

Gyógyszeripari
termékek
csomagolásai 

Kozmetikai
címkék és
dobozok

Termékeink

Borcímkék és
díszdobozok

Élelmiszeripari
címkék és dobozok

Gyógyszeripari
termékek
csomagolásai 

Kozmetikai
címkék és
dobozok

Termékeink

Borcímkék és
díszdobozok

Élelmiszeripari
címkék és dobozok

Gyógyszeripari
termékek
csomagolásai 

Kozmetikai
címkék és 
dobozok

Technológiák

Hogyan tehet egyedivé egy címkét?

Első sorban remek dizájnal. Legyen a tervező tehetséges profi vagy tehetséges hobbista, egy figyelemfelkeltő, ízléses címke dizájn már egy félig megnyert meccs. És ezt még lehet (és érdemes) fokozni:

  • Prég – Magas fényű, fémes hatású vagy színváltó felületeket szeretne? A melegfóliázással igazán hatásos effektusokat érhet el, kombinálhatja is domborral vagy szitával.
  • Szita -Térhatású, matt vagy fényes felületet kaphat a szitanyomást alkalmazva. Préggel kombinálva gyönyörű, kontrasztos az eredmény.
  • Dombor – Negatív vagy pozitív formában is alkalmazható, bizonyos látványelemek kiemelésére kiváló a domborozás. Akár nyomatlan, akár nyomott, sőt, prégelt felületeket is kiemelhet vele.
Speciális technológiák

Többféle speciális technológiát kínálunk, amivel a legszerteágazóbb igényeket is kielégíthetjük. Az elterjedt felületnemesítési eljárások kombinálhatók az alábbi technológiákkal:
Grafikai tervezés, Digitális nyomdai előkészítés, Díszcsomagolások és -dobozok tervezése, prototípusok készítése, Többrétegű címkék és csomagolóanyagok gyártása, Sorozatszámozás, Mozaik és egyéb, változó adatra épülő címkék tervezése és nyomtatása, Biztonsági címkék és dobozok gyártása.

Rendelési info

Tegyük fel, hogy határozott elképzelése van a rendelni kívánt címkéről, sőt, már van kész grafikája.

Felveheti a kapcsolatot velünk:

itt és most, e-mailben, telefonon vagy bármelyik közösségi médiás felületünkön keresztül: LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter.

Kereskedő munkatársunkkal egyezteti a részleteket:

a. méretek, tekercselési irány 
b. alapanyag
c. felületnemesítések 
d. mennyiség 
e. szállítás, egyéb

Munkatársunk leküldi az árajánlatunkat

Megegyezés esetén Ön leadja megrendelését a gyártást irányító kollégánknak

Megerősítés után leadhatja a grafikát, amit előkészítés után grafikus kollégáink kontrollra visszaküldenek.

A kontrollfájl jóváhagyása után az esetleges vágó és/vagy felületnemesítéshez szükséges szerszámokat beszerezzük

A címkét legyártjuk, finiseljük, szállítjuk.

Ha esetleg még csak elképzelése van, de a grafika még nem készült el, a fenti ütemterv kiegészül egy grafikai tervezés opcióval, amikor a kereskedő kollégával történő egyeztetés után Ön megrendeli a címkék grafikai tervezését. Grafikusunk kapcsolatba lép Önnel és végig segíti Önt a folyamaton.

Kapcsolat

Árajánlat kérése

marketing@nap.sk

Rendelés

info@nap.sk

Gyártás

info@nap.sk

Grafika

grafika@nap.sk

Radvánszky Ildikó

Telefon

+ 36 20 26 97 573

Email

marketing@nap.sk

NAP s.r.o

  • +421 35 20 289 54
  • info@nap.sk
  • Novozámocká cesta 5, 94501 Komárno, SLOVAKIA

Hírlevél