Welcome to

NAP

DIGITAL LABEL PRINTING

Are you looking for quick and cost-effective solution to your product packaging problem?

Ha belegondolunk, egy termék felhasználóhoz való eljuttatásában, a legfontosabb lépés a csomagolás. Lehet bármilyen minőségű az adott élelmiszer, kozmetika vagy tisztítószer, ha a csomagolás nem tükrözi a minőséget, felhasználhatóságot, a megjelenés nem kelti fel a felhasználó figyelmét, akkor a temék csak nehezen hirdethető illetve eladható.

Mi ebben kreatív, flexibilis és költséghatékony megoldást kínálunk. Öntapadó alapanyagok, kartonok széles választékára szinte korlátlanul nyomtathatunk, felületnemesíthetünk s mindezt gyorsan, kitűnő minőségben, szállítás nagyobb mennyiség esetén ingyenes.

Meglévő grafika esetén akár 5-7 munkanap alatt kész és kézbesíthető a címke vagy doboz.

Új (vagy módosított) grafika esetén, optimális körülmények között akár 8-10 munkanap alatt is elkészülhet egy teljesen egyedi, felületnemesített, figyelem-vonzó, marketingbarát címke vagy karton csomagolás.

About us

Cégünk, a NAP Nyomda 1996-ban alakult, csomagolóanyag-ipari kereskedelmi cégként. 2006-tól a megváltozott piaci igények hatására az első digitális nyomdagép megvásárlásával fokozatosan alakult át öntapadó címkéket és fóliákat gyártó vállalattá.
A digitális nyomtatás könnyedén veszi a piac kihívásait, és gazdaságossá teszi a kis- és közepes mennyiségek gyártását is. Ezért tudjuk Önnek a csomagolóanyag ellátásával kapcsolatosan a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.
Célunk, hogy üzletfeleinkkel hosszútávú és kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot alakíthassunk ki. Ügyfeleink elsősorban olyan vállalatok, melyek széles termékválasztékkal rendelkeznek, fontos számukra a kiváló minőség, kis- és közepes tételekben gyártanak, és gyakran használnak változó adatokat termékeik megjelölésében.
Nagy tapasztalattal rendelkező, fiatal, dinamikus csapatunk segíti ügyfeleinket abban, hogy az elképzeléseik a legjobb minőségben és legrövidebb határidővel valósuljanak meg. A szakmai tudás és a modern technikai háttér az amivel biztosítjuk, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.
A lehető legmagasabb szinten szeretnénk megfelelni a vevői igényeknek és elvárásoknak. Ennek érdekében az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével elköteleztük magunkat termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos javítására és fejlesztésére.

Products

Wine labels and
gift boxes

Labels and boxes
for the food industry

Packaging for the
pharmaceutical
industry 

Labels and packaging
for the cosmetic
industry

Products

Wine labels and
gift boxes

Labels and boxes
for the food industry

Packaging for the
pharmaceutical
industry 

Labels and packaging
for the cosmetic
industry

Products

Wine labels and
gift boxes

Labels and boxes
for the food industry

Packaging for the
pharmaceutical
industry 

Labels and packaging
for the cosmetic 
industry

Technology

A few tips to make your label unique

How can you do it? Well, first of all with great design. Your designer can be professional or a talented hobbyist, a strong graphic design is a match half won. And you can enhance any design to perfection with one or all of the following techniques:

  • Hot stamping - If you need glossy or metallic look and colours. You can combine it endlessly with relief or silk screening.
  • Silk screening -Térhatású, fényes felületet kaphat a szitanyomást alkalmazva. Préggel kombinálva gyönyörű, kontrasztos az eredmény. A szita egy nagyon sűrű átlátszó, fényes lakk réteg, ami a nyomatra kerül a megadott grafikai motívum fölé, melyet hangsúlyozni, ill. kiemelni szeretnének a címke felületén.
  • Relief - We can emboss or de-boss depending your needs. The area underneath can be printed or left blank. Latter is called blind embossing.
Special technologies

Többféle speciális technológiát kínálunk, amivel a legszerteágazóbb igényeket is kielégíthetjük. Az elterjedt felületnemesítési eljárások kombinálhatók az alábbi technológiákkal:
Grafikai tervezés, Digitális nyomdai előkészítés, Díszcsomagolások és -dobozok tervezése, prototípusok készítése, Többrétegű címkék és csomagolóanyagok gyártása, sorszámozás, Mozaik és egyéb, változó adatra épülő címkék tervezése és nyomtatása, Biztonsági címkék és dobozok gyártása.

Information

How to order? Here is a guide from start to finish.

You have a firm idea or an already finished design ready for printing?

Ha esetleg még csak elképzelése van, de a grafika még nem készült el, a fenti ütemterv kiegészül egy grafikai tervezés opcióval, amikor a kereskedő kollégával történő egyeztetés után Ön megrendeli a címkék grafikai tervezését. Grafikusunk kapcsolatba lép Önnel és segít a kért címke, ill. doboz grafikájának számítógépes kidolgozásában.

Contact

Price request

marketing@nap.sk

Order

info@nap.sk

Production

info@nap.sk

Graphics

grafika@nap.sk

NAP s.r.o

Newsletter