HERZLICH WILLKOMMEN

NAP

DIGITALER ETIKETTENDRUCK

Suchen Sie nach einer schnellen und kostengünstigen Lösung für Ihr Produktverpackungsproblem?

Ha belegondolunk, egy termék felhasználóhoz való eljuttatásában, a legfontosabb lépés a csomagolás. Lehet bármilyen minőségű az adott élelmiszer, kozmetika vagy tisztítószer, ha a csomagolás nem tükrözi a minőséget, felhasználhatóságot, a megjelenés nem kelti fel a felhasználó figyelmét, akkor a temék csak nehezen hirdethető illetve eladható.

Mi ebben kreatív, flexibilis és költséghatékony megoldást kínálunk. Öntapadó alapanyagok, kartonok széles választékára szinte korlátlanul nyomtathatunk, felületnemesíthetünk s mindezt gyorsan, kitűnő minőségben, szállítás nagyobb mennyiség esetén ingyenes.

Meglévő grafika esetén akár 5-7 munkanap alatt kész és kézbesíthető a címke vagy doboz.

Új (vagy módosított) grafika esetén, optimális körülmények között akár 8-10 munkanap alatt is elkészülhet egy teljesen egyedi, felületnemesített, figyelem-vonzó, marketingbarát címke vagy karton csomagolás.

Über uns

Cégünk, a NAP Nyomda 1996-ban alakult, csomagolóanyag-ipari kereskedelmi cégként. 2006-tól a megváltozott piaci igények hatására az első digitális nyomdagép megvásárlásával fokozatosan alakult át öntapadó címkéket és fóliákat gyártó vállalattá.
A digitális nyomtatás könnyedén veszi a piac kihívásait, és gazdaságossá teszi a kis- és közepes mennyiségek gyártását is. Ezért tudjuk Önnek a csomagolóanyag ellátásával kapcsolatosan a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.
Célunk, hogy üzletfeleinkkel hosszútávú és kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot alakíthassunk ki. Ügyfeleink elsősorban olyan vállalatok, melyek széles termékválasztékkal rendelkeznek, fontos számukra a kiváló minőség, kis- és közepes tételekben gyártanak, és gyakran használnak változó adatokat termékeik megjelölésében.
Nagy tapasztalattal rendelkező, fiatal, dinamikus csapatunk segíti ügyfeleinket abban, hogy az elképzeléseik a legjobb minőségben és legrövidebb határidővel valósuljanak meg. A szakmai tudás és a modern technikai háttér az amivel biztosítjuk, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.
A lehető legmagasabb szinten szeretnénk megfelelni a vevői igényeknek és elvárásoknak. Ennek érdekében az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével elköteleztük magunkat termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos javítására és fejlesztésére.

Produkte

Weinetiketten und
Schachteln

Lebensmitteletiketten und
Schachteln

Verpackung
von pharmazeutischen
Produkten 

Verpackung
für kosmetische
Produkte

Produkte

Weinetiketten und
Schachteln

Lebensmitteletiketten und
Schachteln

Verpackung
von pharmazeutischen
Produkten 

Verpackung
für kosmetische
Produkte

Produkte

Weinetiketten und
Schachteln

Lebensmitteletiketten und
Schachteln

Verpackung
von pharmazeutischen
Produkten 

Verpackung
für kosmetische 
Produkte

Technologien

Wie können Sie ein Etikett Originell machen

Erstens mit tollem Design. Ein Etikett mit Still, fällt auf, spricht die Kunden an. Dafür können Sie noch mit weiteren Veredelungen sorgen:

  • Heissfolienprägung – Magas fényű, fémes hatású vagy színváltó felületeket szeretne? A melegfóliázással igazán hatásos effektusokat érhet el, kombinálhatja is domborral vagy szitával.
  • UV- Lackierung -Térhatású, fényes felületet kaphat a szitanyomást alkalmazva. Préggel kombinálva gyönyörű, kontrasztos az eredmény. A szita egy nagyon sűrű átlátszó, fényes lakk réteg, ami a nyomatra kerül a megadott grafikai motívum fölé, melyet hangsúlyozni, ill. kiemelni szeretnének a címke felületén.
  • Blindprägung – Negatív vagy pozitív formában is alkalmazható, bizonyos látványelemek kiemelésére kiváló a domborozás. Akár nyomatlan, akár nyomott, sőt, prégelt felületeket is kiemelhet vele.
Spezielle Technologien

Többféle speciális technológiát kínálunk, amivel a legszerteágazóbb igényeket is kielégíthetjük. Az elterjedt felületnemesítési eljárások kombinálhatók az alábbi technológiákkal:
Grafikai tervezés, Digitális nyomdai előkészítés, Díszcsomagolások és -dobozok tervezése, prototípusok készítése, Többrétegű címkék és csomagolóanyagok gyártása, sorszámozás, Mozaik és egyéb, változó adatra épülő címkék tervezése és nyomtatása, Biztonsági címkék és dobozok gyártása.

Information

So können Sie bestellen:

Ha esetleg még csak elképzelése van, de a grafika még nem készült el, a fenti ütemterv kiegészül egy grafikai tervezés opcióval, amikor a kereskedő kollégával történő egyeztetés után Ön megrendeli a címkék grafikai tervezését. Grafikusunk kapcsolatba lép Önnel és segít a kért címke, ill. doboz grafikájának számítógépes kidolgozásában.

Kontakt

ein Angebot anfordern

marketing@nap.sk

Auftrag

info@nap.sk

Produktion

info@nap.sk

Grafik

grafika@nap.sk

Jankovics János

Telefon

+ 421 918 836 719

Email

jankovicsjan@nap.sk

NAP s.r.o

NEWSLETTER