VÍTAME VÁS!
na stránke

NAP

DIGITÁLNA TLAČ ETIKIET

Hľadáte rýchle a finančne výhodné riešenie na balenie vašich produktov?

Ha belegondolunk, egy termék felhasználóhoz való eljuttatásában, a legfontosabb lépés a csomagolás. Lehet bármilyen minőségű az adott élelmiszer, kozmetika vagy tisztítószer, ha a csomagolás nem tükrözi a minőséget, felhasználhatóságot, a megjelenés nem kelti fel a felhasználó figyelmét, akkor a temék csak nehezen hirdethető illetve eladható.

Mi ebben kreatív, flexibilis és költséghatékony megoldást kínálunk. Öntapadó alapanyagok, kartonok széles választékára szinte korlátlanul nyomtathatunk, felületnemesíthetünk s mindezt gyorsan, kitűnő minőségben, szállítás nagyobb mennyiség esetén ingyenes.

Meglévő grafika esetén akár 5-7 munkanap alatt kész és kézbesíthető a címke vagy doboz.

Új (vagy módosított) grafika esetén, optimális körülmények között akár 8-10 munkanap alatt is elkészülhet egy teljesen egyedi, felületnemesített, figyelem-vonzó, marketingbarát címke vagy karton csomagolás.

O nás

Cégünk, a NAP Nyomda 1996-ban alakult, csomagolóanyag-ipari kereskedelmi cégként. 2006-tól a megváltozott piaci igények hatására az első digitális nyomdagép megvásárlásával fokozatosan alakult át öntapadó címkéket és fóliákat gyártó vállalattá.
A digitális nyomtatás könnyedén veszi a piac kihívásait, és gazdaságossá teszi a kis- és közepes mennyiségek gyártását is. Ezért tudjuk Önnek a csomagolóanyag ellátásával kapcsolatosan a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.
Célunk, hogy üzletfeleinkkel hosszútávú és kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot alakíthassunk ki. Ügyfeleink elsősorban olyan vállalatok, melyek széles termékválasztékkal rendelkeznek, fontos számukra a kiváló minőség, kis- és közepes tételekben gyártanak, és gyakran használnak változó adatokat termékeik megjelölésében.
Nagy tapasztalattal rendelkező, fiatal, dinamikus csapatunk segíti ügyfeleinket abban, hogy az elképzeléseik a legjobb minőségben és legrövidebb határidővel valósuljanak meg. A szakmai tudás és a modern technikai háttér az amivel biztosítjuk, hogy Ön a legjobb minőséget kapja.
A lehető legmagasabb szinten szeretnénk megfelelni a vevői igényeknek és elvárásoknak. Ennek érdekében az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével elköteleztük magunkat termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos javítására és fejlesztésére.

Produkty

Etikety a
darčekové krabičky

etikety a krabičky
na potraviny

balenie
farmaceutických
výrobkov 

Balenie
kozmetických
výrobkov

Produkty

Etikety a
darčekové krabičky

etikety a krabičky
na potraviny

balenie
farmaceutických
výrobkov 

Balenie
kozmetických
výrobkov

Produkty

Etikety a
darčekové krabičky

etikety a krabičky
na potraviny

balenie
farmaceutických
výrobkov 

Balenie
kozmetických 
výrobkov

Technológie

Ako môžu byť vaše etikety originálne?

Na prvom mieste je pútavý dizajn. Správnou voľbou dizajnu, ktorý môže byť klasicky luxusný alebo jedinečne moderný, môžeme zabezpečiť až polovicu úspechu daného produktu. Toto je možné /a odporúčané/ ešte doplniť:

  • Horúcou razbou - Chcete vysokolesklé alebo matné, rôzne farebné či dokonca holografické efekty? Využite horúcu razbu, ktorú môžte kombinovať s reliéfnou razbou aj so sieťotlačou.
  • Sieťotlačou -Térhatású, fényes felületet kaphat a szitanyomást alkalmazva. Préggel kombinálva gyönyörű, kontrasztos az eredmény. A szita egy nagyon sűrű átlátszó, fényes lakk réteg, ami a nyomatra kerül a megadott grafikai motívum fölé, melyet hangsúlyozni, ill. kiemelni szeretnének a címke felületén.
  • Reliéfnou razbou - Môžte si vybrať negatívnu alebo pozitívnu formu a používa sa na zvýraznenie jednotlivých elementov grafiky. Tieto elementy môžu byť nepotlačené, potlačené alebo aj časti horúcej razby.
Špeciálne technológie:

Többféle speciális technológiát kínálunk, amivel a legszerteágazóbb igényeket is kielégíthetjük. Az elterjedt felületnemesítési eljárások kombinálhatók az alábbi technológiákkal:
Grafikai tervezés, Digitális nyomdai előkészítés, Díszcsomagolások és -dobozok tervezése, prototípusok készítése, Többrétegű címkék és csomagolóanyagok gyártása, sorszámozás, Mozaik és egyéb, változó adatra épülő címkék tervezése és nyomtatása, Biztonsági címkék és dobozok gyártása.

Informácie

Ak máte presnú predstavu aké etikety /krabičky/ chcete, resp. máte už aj hotové grafiky:

Ha esetleg még csak elképzelése van, de a grafika még nem készült el, a fenti ütemterv kiegészül egy grafikai tervezés opcióval, amikor a kereskedő kollégával történő egyeztetés után Ön megrendeli a címkék grafikai tervezését. Grafikusunk kapcsolatba lép Önnel és segít a kért címke, ill. doboz grafikájának számítógépes kidolgozásában.

Kontakt

Cenová ponuka

marketing@nap.sk

Objednávka

info@nap.sk

Výroba

info@nap.sk

Grafika

grafika@nap.sk

János Jankovics

Telefon

+ 421 918 836 719

Email

jankovicsjan@nap.sk

NAP s.r.o

Newsletter